Gotink Oco Restaurant

Gotink Oco restaurant

Het pop-up restaurant was open met Pasen

Het gezellige Gotink Oco Restaurant was met de eerst en tweede Paasdag geopend. Wij waren op zondag 9 en maandag 10 april open van 11:00 uur tot sluit. Er kon gekozen worden uit een heerlijke brunch / lunch, kop koffie / borrel met wat lekkers en/of dinerbuffet met voor ieder wat wils.

Brunch / Lunch

Met de brunch / lunch kon er genoten worden van onder anderen:
Diverse luxe broodjes met lekker vlees / vis / kaas / zoet beleg
Een aspergesoep, een heerlijke warme hartige quiche, een gekookt / roer ei ook lekker voor op brood en tot slot nog zoete lekkernijen zoals een appelcarré of brownie.

Dinerbuffet

Er kon gedineerd worden en genoten van vooraf een aspergesoep en daarna een heerlijk warme buffet met lekkere vis / vlees / groente variaties. Mooi opgemaakte salades, die ook lekker smaken, een hartig plateau en verse groente sla. Voor de zoetekauw was er keuze uit verschillende desserts.

Volgende pop-up restaurant opening

Momenteel is nog niet bekend wanneer het restaurant weer open gaat. Mocht u meer willen weten over de Gotink Oco Maaltijden of eventuele andere mogelijkheden mail naar info@gotink-oco.nl of bel 0529 451 429.

Kop koffie / thee / borrelen in het restaurant

Tussendoor kon er geborreld worden onder het genot van een bittergarnituur. Ook kon er een kop koffie of thee gedronken worden met cheesecake en appeltaart.

Lang parkeren

Op het ‘Centrum-Oost‘ parkeerterrein in Ommen kan er gratis lang geparkeerd worden. Van het parkeerterrein is het maar drie minuten lopen naar ons gezellige pop-up restaurant. Op de parkeerplaatsen in het centrum van Ommen kan er maximaal één tot twee uur geparkeerd worden.

Artikel in het Ommer Nieuws

In het Ommer Nieuws stond een mooi artikel over de Gotink Oco Restaurant Paas opening geschreven door Willem Lampe. Lees het op de website van Vechtdal Centraal.