Gotink Oco Maaltijden maaltijdservice

Warme maaltijden aan huis

Bezorging aan huis in Ommen

De warme maaltijden van Gotink Oco Maaltijden worden door een vaste bezorger dagelijks aan huis bezorgd. Tussen 11:00 en 13:00 uur van maandag t/m zaterdag worden de warme maaltijden geleverd. Ook ’s avonds kan er genoten worden van een Gotink Oco Maaltijd. De avond maaltijden worden van maandag t/m vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur geleverd. Vroeger noemde men dit tafeltje dekje en daar is de warme maaltijdservice het beste mee te vergelijken. Ook kunnen wij bij deze maaltijdservice rekening houden met veel dieetmogelijkheden.

Warme maaltijden in de omgeving van Ommen

Gotink Oco Maaltijden bezorgt de warme maaltijden in eerste instantie in Ommen aan huis. In de omgeving van Ommen bezorgen wij ook onze koelvers maaltijden. Aanvragen voor maaltijdservice in plaatsen buiten Ommen hanteren we een wachtlijst. Neem hiervoor contact met ons op. In de omgeving van Ommen bezorgt Gotink Oco Maaltijden wel warme bedrijfsmaaltijden.

Warme maaltijden keuzes

Elke dag kan er bij de warme maaltijdservice gekozen worden uit drie menu’s:

  • Een menu met aardappels (of puree), groente en vlees oftewel de ‘Hollandse pot’
  • Een internationaal menu met Franse, Italiaanse, Mexicaanse en Aziatische variaties of een seizoensgebonden menu
  • Een vegetarisch menu

Kosten warme maaltijden

De vanaf prijs is: € 9,50 voor één warme maaltijd aan huis. Bij deze prijs zitten de bezorgkosten in. Soep, een nagerecht en/of (gesneden) fruit is apart bij te bestellen. De prijzen hiervan staan benoemd op de menulijsten.
Per maand ontvangt u een factuur waarin uw bestelling per week te zien is. De betaling wordt eenmaal per maand van uw rekening afgeschreven, hiervoor werken wij bij onze maaltijdservice met een automatisch incasso.
De prijzen zijn inclusief 9% BTW en per 1 januari 2024 gewijzigd.

Bestellen

Wekelijks krijgen de vaste afnemers een menulijst. De menulijst kunnen zij meegeven aan onze bezorger, mailen naar info@gotink-oco.nl, doorbellen of via het bestelsysteem doorgeven.
U kan eventueel een werkdag later een warme maaltijd aan huis ontvangen, wanneer u ’s ochtends voor elf uur bestelt. De warme maaltijd wordt de volgende dag dan tussen 11:00 en 13:00 uur aan huis bezorgd.

Recyclebare verpakking

De warme maaltijd wordt bezorgd in een recyclebare aluminium verpakking. Gotink Oco Maaltijden maakt de maaltijden warm in de oven. Vervolgens worden de warme maaltijden ingepakt in isolatieboxen. De isolatiebox zorgt ervoor dat de warme maaltijden op de juiste temperatuur door de bezorger aan huis afgeleverd kan worden.

Dieetvoorschriften

De Gotink Oco Maaltijden zijn zoutarm te bestellen. De maaltijden bevatten standaard al weinig zout. Bij ons kan u ook kiezen voor een vegetarische maaltijd. Bij Gotink Oco Maaltijden kunnen ook nog rekening houden met andere dieetvoorschriften.

Bekijk hieronder per week het wisselende warme maaltijden menu:

Warme maaltijden aan huis

Week 29

Week 30

Week 31

Voor Gotink Maaltijden rijden er dagelijks twintig busjes rond met een vaste bezorger. Er zal dus een bekend gezicht aan de deur verschijnen. Onze bezorgers hebben nog de tijd voor een praatje en kunnen indien gewenst de maaltijd tot aan tafel afleveren.
De warme maaltijden bezorgen wij niet op zon- en feestdagen. Op zaterdag kunnen wij een koude verse vlees of vis salade en een (vega) koelvers maaltijd voor de zondag bezorgen.

Annuleren

Een warme maaltijd(en) bestelling kan tot een werkdag van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Bij een middaglevering van elf tot één kan dat tot 11:00 uur van de vorige werkdag en bij een avondlevering van vier tot zes kan dat tot 16:00 uur van de vorige werkdag.