Gotink Oco Maaltijden maaltijdservice

Koelvers maaltijden

Koelvers maaltijden menu keuzes

Gotink Oco Maaltijden levert kant-en-klare koelvers maaltijden als pakket met een wekelijkse wisselende menukeuze. De menu’s bestaan uit:

  • de ‘Hollandse pot’ met aardappels (of puree), groente en vlees
  • Italiaanse, Mexicaanse, Aziatische, Franse en anderen maaltijden, oftewel het internationale menu
  • maaltijden van het seizoen
  • Vegetarische en Luxe maaltijden

Koelvers maaltijden aan huis in (omgeving) Ommen

De vaste Gotink Oco Maaltijden bezorgers leveren de koelverspakketten met minimaal drie kant-en-klaar maaltijden aan huis. Het bezorggebied is tussen Ommen, Dalfsen, Den Ham, Raalte en omgeving. Op dinsdag en vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur bezorgen wij de koelvers maaltijden.

Menulijsten

Hieronder staan de menulijsten met het wekelijkse wisselende koelvers maaltijden menu:

Koelvers menulijst week 29

Koelvers menulijst week 30

Koelvers menulijst week 31

Prijs koelvers maaltijden

De vanaf prijs voor één koelverspakket bij Gotink Oco Maaltijden is € 7,65. Per bestelling geldt een minimale bestelhoeveelheid van drie maaltijden per afleverdag. De bezorgkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Soepen, vla/yoghurt, een ambachtelijk toetje, een stuk fruit en gesneden fruit zijn los bij te bestellen.
Bij de kant-en-klare Gotink Oco Maaltijden werken wij met een automatisch incasso. Het bedrag wordt eenmaal per maand geïncasseerd. U ontvangt ook een overzicht, hierop is aangegeven hoeveel maaltijden u per week heeft afgenomen.
De prijzen zijn inclusief 9% BTW en per 5 juni 2023 gewijzigd.

Koelvers maaltijden bestellen

Vaste afnemers kunnen de lijsten met weekmenu’s invullen en doorgeven per mail, telefonisch of via de bestelwebsite. U kunt de lijsten ook meegeven aan uw bezorger. Op de dinsdag voorafgaand aan de bezorgingsweek dienen de bestellingen binnen te zijn. Het bestellen van kant-en-klaar maaltijden op korte termijn is niet mogelijk. Bel naar Gotink Oco Maaltijden 0529 451 429 als u sneller een maaltijd wil bestellen en informeer naar de mogelijkheden binnen de warme maaltijdservice. In overleg kan u dan misschien een werkdag later een (warme) maaltijd aan huis ontvangen. Meldt u hieronder aan voor de koelverspakket maaltijdservice:

Maaltijden bewaren en opwarmen

De koelvers maaltijden kunnen bewaard worden in de koelkast. Een koelverspakket wordt koud in een koelbox afgeleverd door een vaste bezorger. Op het etiket kunt u de ’te gebruiken tot’ – datum (TGT) vinden. Het advies is om na het verstrijken van deze datum de maaltijd niet meer te consumeren. De maaltijd kunt u opwarmen in de magnetron door enkele gaatjes in het plastic te prikken en de maaltijd vijf minuten op 700 watt te verwarmen.
De plastic maaltijdverpakking is 100% recyclebaar.

Koelverspakket levering annuleren

De koelverspakketten worden op dinsdag- en vrijdagmiddag geleverd en kunnen t/m drie werkdagen van tevoren gratis geannuleerd worden. Uw bestelling op korte termijn annuleren? Dit is niet kosteloos. Hiervoor geldt besteld = besteld. Bij annulering van de bestelling twee werkdagen van tevoren wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering van de bestelling binnen een werkdag van tevoren of op de bezorgdag zelf worden de volledige kosten in rekening gebracht.